SuomiAreenalle oma tv-kanava

kirjoittanut

kategoriassa

MTV-logoHeinäkuussa Porissa järjestettävä avion keskustelutapahtuma SuomiAreena saa oman tv-kanavan, kun MTV ja DNA tuottavat valtakunnallisen SuomiAreenaTV:n. Kanava näkyy DNA:n kaapeli- ja antennitelevisioverkossa sekä Welho MatkaTV -palvelussa. Lähetykset tuottaa MTV. Porin kaupungin ja MTV:n toteuttama SuomiAreena järjestetään ensi kesänä kymmenennen kerran.

Noin viikon kestävän SuomiAreenan tapahtumista nähdään parhaita paloja aamusta iltaan jatkuvissa lähetyksissä. SuomiAreenalla on kaikkiaan noin 160 keskustelutilaisuutta.

– Tulemme taltioimaan SuomiAreenalta verkkoon yli 150 tuntia yhteiskunnallista keskustelua ja tekemään MTV3-kanavalle ennätykselliset 22 tuntia tv-ohjelmaa. Tästä tarjonnasta kootaan SuomiAreenaTV, eli ensi kesänä SuomiAreena-viikon tv-kattaus on laajempi kuin koskaan ennen, sanoo toimituspäällikkö Jussi Eronen MTV Uutisista.

SuomiAreenan kesän 2015 teemaksi on valittu opetus ja kulttuuri. DNA:n kanssa pääyhteistyökumppanina nähdään opetus- ja kulttuuriministeriö.

– Aloitimme SuomiAreena-yhteistyön MTV:n kanssa viime kesänä tietoliikenneyhteyksien osalta. Tämän kesän osalta mietimme, miten erinomaista yhteistyötämme voitaisiin syventää, DNA:n viestintäjohtaja Vilhelmiina Wahlbeck kommentoi.

Mediamonitori


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “SuomiAreenalle oma tv-kanava”

  1. 😆 Tuleeko sieltä Porin Jazzin otteluitakin.