Teema HD-aikaan DNA:n verkossa

kirjoittanut

kategoriassa

DNA-logoYle Fem HD ja Yle Teema HD ovat alkaneet näkyä 3. maaliskuuta alkaen DNA:n antenniverkossa. Molemmat ovat teräväpiirtona lähetettynä uusia kanavia DNA:n VHF-taajuuksilla toimivassa lähetysverkossa. DNA:n teräväpiirtoverkon näkyvyysalue kattaa noin 85 prosenttia Suomen talouksista. Yle ja DNA allekirjoittivat sopimuksen kanavien jakelusta 26. helmikuuta.

Yle Teema HD näkyy kanavanumerossa 27. Yle Fem HD:n kanavanumero on 25. Yle TV1 HD jatkaa kanavanumerossa 21 ja Yle TV2 HD numerossa 22.

Ylen teräväpiirtokanavat ovat vastaanotettavissa DNA:n verkosta maksutta ja salaamattomina, eikä katseluun tarvita tv-korttia. Kanavien vastaanotto edellyttää DNA:n antenniverkon lähettimeen suunnattua DNA:n HD-antennia, ja katseluun tarvitaan nykyaikainen Antenna Ready HD -hyväksytty vastaanotin.

Digita lähettää omassa UHF-taajuuksilla toimivassa lähetysverkossa teräväpiirtona TV1:tä, TV2:ta ja Yle Fem:iä.

Mediamonitori