Radio Ravun taajuus vaihtuu

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Rapu -logoTilapäisillä luvilla pääkaupunkiseudulla lähettävä Radio Rapu vaihtaa taajuutta joulukuun alussa. Radio Rapu jatkaa lähetyksiä taajuudella 89,7 MHz. Lupa on voimassa helmikuun 2015 loppuun. Radio Rapu joutuu lopettamaan lähetykset nykyisellä taajuudella 102,0 MHz, koska taajuus siirtyy Jouluradion käyttöön 24. marraskuuta alkaen. Netissä puheohjelmaa lähettävän Ravun lähetykset jatkuvat keskeytyksettä.

Radio Rapu on pyrkinyt saamaan pysyvämmän toimiluvan, mutta toistaiseksi liikenne- ja viestintäministeriö ei ole löytänyt pääkaupunkiseudulta vapaata taajuutta. Radio Rapu kritisoikin nettisivuillaan ministeriötä ja erityisesti viestintäministeri Krista Kiurua. Ravun päätoimittajan Timo Uusi-Kerttulan mielestä Helsingin seudulle pitäisi saada taajuus, joka annettaisiin nimenomaan puheohjelmistoa lähettävän radion käyttöön.

Mediamonitori