Jouluradioita on jokaisen makuun

kirjoittanut

kategoriassa

Ula-taajuuksilla ja nettipalveluissa toimivat joulunajan erikoiskanavat ovat aloittaneet lähetykset marraskuun loppupuolella. Perinteisin kanava on pääkaupunkiseudun seurakuntien mediatoimituksen eli Toivontuottajien Jouluradio. Se lähettää tänä vuonna 14 taajuudella eri puolilla Suomea ja netissä. Jouluradio on äänessä loppiaiseen saakka. Koelähetykset asema on aloittanut 24. marraskuuta ja virallinen startti on ensimmäisenä adventtina 30. marraskuuta.

Jouluradion nettisivuilla on valikoitavana myös muita jouluisia nettikanavia. Toivontuottajien tarjonnassa olevat jouluradiot soittavat muun muassa viron- ja ruotsinkielisiä joululauluja, joulumusiikkia lapsille sekä klassista ja rokahtavaa musiikkia joulunodottelun iloksi.

Netissä lähettäviä jouluradioita tarjoavat myös Radio Nova ja Iskelmä. Kanavia voi kuunnella esimerkiksi nettiradiopalvelu LiveTaajuuden avulla.

Rauman seudun radionkuuntelijat voivat virittää vastaanottimensa taajuudelle 97,3 MHz. Siinä lähettää tapaninpäivän iltaan asti Radio Ramonan joulukanava JouluRauma. Pirkanmaalla asuvat saavat kuultavakseen vanhoja joululauluja Ääniradion jouluradiosta. Entisen Radio Gramoxin Tampereen taajuuden 106,8 MHz lisäksi Ääniradion joulukanava lähettää Parkanon taajuudella 99,6 MHz ja Kankaanpään taajuudella 107,2 MHz. Lähetykset välitetään myös lyhytaalloilla ja netissä.

Mediamonitori