Pookin ja Järviradion taajuuksissa muutoksia

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Pookin taajuus on vaihtunut Rovaniemellä lokakuun alussa. Pooki kuuluu vuoden loppuun taajuudella 98,3 MHz. Tekninen radiolupa mahdollistaa lähetykset 50 watin teholla. Järviradio on joutunut vaihtamaan taajuutta Oulussa. Uusi taajuus on 95,0 MHz. Järviradion lupa Oulun taajuudelle päättyy vuoden lopussa.

Kuopion seudulla Järviradio lähettää taajuudella 98,7 MHz 23. marraskuuta saakka. Järviradio on hakenut pitkäaikaista toimilupaa Kuopion taajuudelle 102,9 MHz. Helsingissä Järviradion lupa taajuudella 103,1 MHz päättyy Kuopion kanssa samaan aikaan.

Lyhytaikaisilla luvilla lähettävistä asemista aloittavat lokakuussa Ranuan kristillisen opiston Opistoradio (94,8 MHz) ja uusi paikallinen Radio Kajaani (88,0 MHz). Opistoradion lupa on voimassa marraskuun loppuun ja Radio Kajaanin vuoden loppuun. Radio Kajaanin taustayhtiö Kevyt Kanava Oy havittelee paikallisradiolupaa Kajaaniin. Valtioneuvosto päättää uusista ohjelmistoluvista syksyn aikana.

Mediamonitori


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Pookin ja Järviradion taajuuksissa muutoksia”

  1. Jusper Karinkanta avatar
    Jusper Karinkanta

    Voisiko Mediamonitori kertoa lisätietoja Radio Kajaani:sta? Huonosti tai ei ollenkaan löytyy vapaasti löydettävää tietoa hakukoneella tuosta asemasta.