Radio Patmos jatkaa ula-taajuuksilla

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Patmos -logoRadio Patmoksen lähetykset jatkuvat pienen tauon jälkeen ula-taajuuksilla eri puolilla Suomea. Lähetykset alkavat ensi maanantaina viidellätoista taajuudella. Pääkaupunkiseudun taajuudella 105,8 MHz lähetys alkaa keskiviikkona 8. lokakuuta. Radio Patmoksen lupa on voimassa vuoden loppuun saakka. Lähetyksiä voi kuunnella myös netissä.

Mediamonitori


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Radio Patmos jatkaa ula-taajuuksilla”

  1. Tarja Pelkonen avatar
    Tarja Pelkonen

    Olipa ilo nähdä, että Radio Patmos käynnistää jälleen lähetykset. Olen yrittänyt radiokanavia selailla ja etsiskellä viime päivinä, josko kanava olisi jälleen toiminnassa. Nyt tulin netin kautta asiasta tietoa etsimään ja ilokseni huomaan lähetysten käynnistyvän vihdoinkin, jo ensi viikolla. Näkövamman vuoksi olen radion äärellä pääasiassa 🙂 ja radio Patmos on ollut kuuntelukanavani pääasiassa silloin, kun lähetyksiä on tullut. 😉 Siunausta radiotoiminnalle. Aktiivikuuntelija radion ääreltä.