Fintoton ravit MTV:n televisiokanaville

kirjoittanut

kategoriassa

MTV-logoFintoto Oy on valinnut MTV:n yhteistyökumppanikseen ravilähetysten tuotantoon ja lähettämiseen. Yhteistyön myötä MTV televisioi Fintoton ravitapahtumia arkisin ja lauantaisin sisältäen myös muuta medianäkyvyyttä MTV:n televisiokanavilla ja Katsomossa. Ravilähetysten siirtyminen MTV:n medioihin vahvistaa entisestään yhtiön urheilutarjontaa  tuomalla valikoimaan yhden Suomen suosituimmista urheilulajeista.

Ravisisältöä on tarjolla lisäksi Radio Novan taajuuksilla, MTV:n tekstikanavalla ja Internet-sivuilla.

– Olemme iloisia, että Veikkauksen ohella myös Fintoto luottaa MTV:n kykyyn palvella suomalaisia kansallisesti merkittävien pelien ja tapahtumien välittämisessä, kertoo MTV:n toimitusjohtaja Heikki Rotko.

MTV valikoitui Fintoton yhteistyökumppaniksi aiemman sopimuksen rauettua Yleisradion ja SBS Discoveryn Kutoskanavan kanssa.

Vuoden 2015 alussa tapahtuvan muutoksen myötä ravilähetysten määrä ja ohjelma-ajat kasvavat merkittävästi.

– Fintotossa ollaan erittäin innostuneita yhteistyön aloittamisesta MTV:n kanssa. Valtakunnallisesti merkittävän mediakumppanin ja ilmiöiden rakentajan kanssa solmittu uusi yhteistyösopimus tuo koko raviurheilulle sekä Toto-pelaamiselle näkyvyyttä, jolla haluamme houkutella uusia harrastajia, seuraajia sekä pelaajia, kertoo Fintoton myynti- ja markkinointijohtaja Kimmo Wager.

Mediamonitori – MTV