Radio Sointu porilaisten uusin tavoite

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Kuopio -logoMediatakojat Oy hakee meneillään olevalla radiolupien täydennyskierroksella toimilupaa Kuopioon taajuudelle 102,9 MHz. Porilaisyhtiö haluaa perustaa samanlaisen paikallisen radioaseman myös Porin ja Kankaanpään seudulle sekä Jyväskylään. Mediatakojat Oy tuottaa tällä hetkellä Radio Porin lisäksi Porissa toimivaa nuortenkanavaa nimeltä Eazy 101. Yrityksellä on myös Kuopiossa toimiva Radio Kuopio, Mikkelissä kuuluva Radio Mikkeli ja kesällä Keski-Suomessa aloittanut Radio Kompassi.

Yhtiö hakee toimilupia työnimellä Radio Sointu. Kanavien ohjelmisto olisi suunnattu yli 50-vuotiaalle väestölle ja sisältö nojaisi vahvasti paikallisuuteen. Uusilla kanavilla kuultaisiin iskelmämusiikkia laajalti aina 60-luvulta tähän päivään. Pääsääntöisesti musiikki koostuisi monipuolisesta suomalaisesta ja ulkomaalaisesta iskelmä- ja tanssimusiikista. Tarkoituksena olisi samalla edistää kotimaisen iskelmä- ja tanssimusiikin tunnettavuutta. Kanava aloittaisi toimintansa kevättalvella 2015.

Mediamonitori