Myös Sandels halajaa Kuopion seudulle

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Sandels -logoSuomen Lähiradiot Oy:n omistama paikallisradio Radio Sandels hakee toimilupaa Kuopion taajuudelle 102,9 MHz. Iisalmessa lähettävä radioasema haluaa laajentaa toimintaansa Savon alueella. Yhtiö pitää kuuluvuusalueen laajennusta alueen yritystoiminnan kannalta tärkeänä. Lisäkuuluvuus edistäisi myös matkailua, laajentaisi paikallista kulttuuritarjontaa sekä monipuolllistaisi paikallista ohjelma- ja musiikkitarjontaa. Yhtiö näkee toimiluvassa myös työllistävää vaikutusta.

Radio Sandels lähettää juonnettua ohjelmaa maanantaista perjantaihin aamuseitsemästä iltapäiväviiteen ja lauantana aamuyhdeksästä iltapäiväviiteen. Sunnuntaisin ohjelmisto koostuu viikon varrella lähetettyjen ohjelmien uusinnoista sekä erikseen tuotetuista ohjelmista, esimerkiksi urheiluselostuksista.

Kuuluvuusalueen laajentuminen turvaisi Radio Sandelsin jatkuvuutta ja kehittymistä. Kuopion taajuuden liittäminen Iisalmen taajuuskokonaisuuteen edistäisi radioalan tasa-arvoista kohtelua lupamenettelyissä kuuluvuusalueella oleviin muihin radioihin nähden, yhtiön liikenne- ja viestintäministeriöön jättämässä lupahakemuksessa todetaan.

Kilpajuoksu Kuopion taajuudelle tulee olemaan kovaa, sillä vapaata taajuutta kärkkyvät myös muun muassa Järviradio, Radio Kajaus ja Mediatakojat Oy.

Mediamonitori