Iskelmä Sastamalan yhtiö hakee lisälupaa

kirjoittanut

kategoriassa

Iskelmä Sastamalan taustayhtiö Kusannusliike Aluelehdet Oy hakee paikallisradiolupaa Poriin ja Kankaanpään seudulle. Uuden radion ohjelmisto koostuisi paikallisista ajankohtaisista asioista, uutisista, paikallisista urheiluselostuksista sekä muunlaisesta paikallisesta isällöstä, kuten kilpailuista. Lisäksi kanavalla kuultaisiiin koko maata koskevia ohjelmasisältöjä, viihdettä sekä kilpailuja. Prime time -aikablokkeihin kanavalla olisi tarkoitus tuottaa juonettua suoraa lähetystä niin arkena kuin myös viikonloppuna. Aluelehdet Oy hakee Porin taajuutta 100,0 MHz sekä Kankaanpään taajuutta 100,7 MHz.

Samaa taajuuskokonaisuutta hakevat myös porilainen Mediatakojat Oy ja Spin Media Oy. Valtioneuvosto päättää ohjelmistoluvista syksyn aikana.

Mediamonitori


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Iskelmä Sastamalan yhtiö hakee lisälupaa”

  1. Pasi Komsi avatar
    Pasi Komsi

    Radio City.