Radio City pyrkii Kaakkoon, Lahteen sekä Kajaaniin

kirjoittanut

kategoriassa

SBS Discovery Radio on jättänyt liikenne- ja viestintäministeriöön hakemukset Radio Cityn laajentamiseksi Kaakkois-Suomeen, Lahteen sekä Kajaaniin. Kaakkois-Suomessa ja Lahden seudulla kanava on jo kuulunut teknisten lupien turvin. Nyt toiminta pyritään vakinaistamaan. Lisäksi SBS hakee Kajaanin taajuuden 88,8 MHz liittämistä Radio City Oulun taajuusnippuun.

Hakemuksia perustellaan alueiden kaupallisen radiotarjonnan rikastamisella, Cityn kohderyhmälle tarkoitetun kanavan puuttumisella sekä urheiluselostuksilla.

Radio City Kaakko tulisi kuulumaan Kotkassa taajuudella 106,4 MHz, Kouvolassa 104,0 MHz sekä Lappeenrannassa 106,5 MHz. Radio City Lahden taajuus olisi puolestaan 102,0 MHz. Kanavalla on jo vakiintunut kuuntelijakunta alueella, Kaakkois-Suomen ja Lahden hakemuksissa korostetaan.

Mediamonitori


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Radio City pyrkii Kaakkoon, Lahteen sekä Kajaaniin”

  1. Pasi Komsi avatar
    Pasi Komsi

    Ei pidä unohtaa, että Radio City hakee myös Poriin.