Sea FM hamuaa Kajaanin taajuutta

kirjoittanut

kategoriassa

Sea FM -logoOulussa toimiva paikallisradio Sea FM haluaa laajentaa Kajaaniin. Perheyritys Nordic Palvely Oy:n osana toimiva radioasema Sea FM on vakiinnuttanut toimintansa osana Oulun paikallista radiotarjontaa. Radio aloitti toimintansa kesäkuussa 2011. Aseman kohderyhmänä ovat alle 45-vuotiaat kaupunkilaiset. Kanava tavoittaa tällä hetkellä parhaiten alle 35-vuotiaan väestön. Kanavan kohderyhmä on hankala tavoittaa ja formaattia on haasteellista myydä yrittäjille. Sea FM:llä uskotaan kuitenkin, että kanavan nykyinen formaatti on tulevaisuuden radioformaatti.

Sea FM:n visio on kasvaa varteenotettavaksi radiotoimijaksi muutaman vuoden kuluessa. Sea FM toteuttaa radioasemaa, jota ihmiset jaksavat oikeasti kuunnella. Ennen toimilupaa asema toimi useilla ketjutetuilla teknisillä radioluvilla sekä lyhytaikaisilla ohjelmistoluvilla. Sea FM Radio hakee taajuuskokonaisuutta Kajaani 2, joka liitettäisiin nykyiseen taajuuskokonaisuuteen Oulu 5. Kajaanissa taajuus on 88,8 MHz.

Sea FM sai kesällä luvan laajentaa kuuluvuutta Meri-Lapin alueelle. Uusi lähetin aloittaa Tornion seudulla tämän syksyn aikana.

Mediamonitori