Radio City laajeni Etelä-Savoon

kirjoittanut

kategoriassa

Radio City -logoRadio Cityn lähetykset kuuluvat nyt koko Etelä-Savon alueella. Jokin aika sitten aloittaneen Mikkelin taajuuden 107,5 MHz rinnalle on tullut myös taajuus 107,1 MHz Savonlinnassa. Radio City Etelä-Savon kolmas taajuus on Juvan 96,2 MHz. Maakunnan Radio Citystä vastaa Etelä-Savon Viestintään kuuluva Järvi-Savon Viestintä Oy. Omia paikallisia ohjelmia Radio City alkaa lähettää näillä näkymin syyskuun loppuun mennessä. Radio City kuuluu samalla alueella kuin Järvi-Savon Viestinnän radiokanavat Iskelmä Mikkeli ja Iskelmä Savonlinna.

Radioyhtiöstä kerrotaan, että Mikkeliin ja Savonlinnaan voidaan lähettää omaa erillistä paikallista ohjelmaa marraskuusta alkaen, kunhan ohjelmansiirto saadaan valmiiksi. Etelä-Savon Viestintä Oy kustantaa ja tuottaa kahden radion lisäksi sanomalehtiä Länsi-Savo ja Itä-Savo sekä kymmeniä paikallislehtiä.

Mediamonitori