Radio Kajaus jatkaa Helsingissä

kirjoittanut

kategoriassa

Keväällä pääkaupunkiseudulle rantautunut kainuulainen Radio Kajaus jatkaa lähetyksiä loppukesän ja syksyn aikana. Radio Kajaus kuuluu Helsingissä heinäkuun loppuun asti taajuudella 102,0 MHz. Elokuussa Kajaus lähettää pääkaupungissa taajuudella 89,7 MHz ja syys-lokakuussa 15 watin teholla taajuudella 105,0 MHz. Kajauksen kuuluminen Helsingissä liittyy Helsingin kaupungin ja Kainuun Liiton teemavuoteen.

Radio Kajaus on yksi Kainutlaatuinen-teemavuoden pääyhteistyökumppaneista. Vuosi jatkuu loppuvuodesta muun muassa Made in Kainuu -tapahtumalla, jonka tarkoituksena on rakentaa yhteistyötä erityisesti yritysten välille, kerrotaan Radio Kajauksesta.

Kainuussa, Ylä-Savossa, Koillismaalla, Kemijärvellä ja Rovaniemellä kuuluvan Kajauksen kuuluvuusalue laajentuu lähikuukausina Kittilään. Radioyhtiö saattaa hakea toimilupaa muuallekin, mutta toistaiseksi tästä ei ole tehty päätöksiä.

Mediamonitori