Radio Nocturne tarjoaa kulttuuria Kajaanissa

kirjoittanut

kategoriassa

Viikonloppuna 11.-13. heinäkuuta Kajaanissa pidettävien Paltaniemi-päivien tapahtumia, konsertteja ja esitelmiä voi kuunnella radiotaajuudelta 88,0 MHz. Kulttuuritapahtuman ajan lähettävä Radio Nocturne on suunnattu erityisesti tapahtuman yleisölle ja talkoolaisille. Radio yhdistää hajallaan toisistaan olevat tapahtumapisteet. Radio Nocturnen suurin sallittu lähetysteho on 15 wattia.

Paltaniemi-päivien pääasiallinen esiintymistila on Lystinurmi-lato, mutta lähetyksen seuraaminen onnistuu vaikkapa Eino Leino -talossa. Tapahtuman järjestäjät ovat tuoneet eri kohteisiin vastaanottimia, joista enin osa on entisöityjä putkiradioita.

Radio Nocturne kaipaa kuunteluraportteja lähetyksen kuuluvuudesta. Ne voi osoittaa Simo Soiniselle osoitteeseen simo.soininen [ät] pp.inet.fi.

Tapahtumaradion toiminnasta vastaa Elias Lönnrot -seura ry. Kanavan nimi viittaa Paltaniemellä vuonna 1878 syntyneen runoilija Eino Leinon runoon Nocturne.

Mediamonitori