Nelonen Medialle uusi tv-kanava

kirjoittanut

kategoriassa

Nelonen Media -logoNelonen Media perustaa uuden valtakunnallisen tv-kanavan vielä tämän vuoden puolella. Kanava toimii UHF-alueella kanavanipussa C peittäen lähes 90 prosenttia Manner-Suomesta. Kanavan ohjelmisto koostuu elokuvista, suosituista tv-sarjoista sekä kotimaisista makasiiniohjelmista. Mukana on myös kotimaista reality-viihdettä.

Nelonen Median liiketoimintajohtaja Pia Kalsta kertoo kanavan vahvistavan yhtiön televisiotarjontaa merkittävästi. Kalstan mukaan kanava on piristävä lisä suomalaisten kaupallisten tv-kanavien joukkoon.

Kanava pyrkii tarjoamaan mainostajille uusia kaupallisia ratkaisuita ja katsojille ennennäkemättömiä vaihtoehtoja televisiosisällön kulutukseen parhaaseen katseluaikaan. Nelonen Media tiedottaa kanavan lanseerauksesta ja sisällöstä tarkemmin alkusyksyn aikana.

Mediamonitori – Nelonen Media, Taloussanomat


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Nelonen Medialle uusi tv-kanava”

  1. Janne avatar

    NO, niin tänään sitten tuli ilmoitus että 10.11.2014 klo 18.00 pärähtää ilmoille iki-ihana Hero -kanava. Mainostekstit ovat aika kuorrutettuja. Karrikoiden sanottuna lieneaarinen mainosrahoitteinen netflix -aloittaa. Tuskinpa paljoa eroaa nykyisistä Jimistä ja Livistä, paitsi hieman enemmän Kino/Prime painotteinen.