Salon VaijeriRadio käynnistyy tammikuussa

kirjoittanut

kategoriassa

VaijeriRadio-logoUusi vapaaehtoisvoimin toimiva paikallisradio aloittaa lähetykset Salossa tammikuun alussa. Musiikkiyhdistys Salon Vaijerit ry:n studiosta Salon Meriniitystä lähettävä VaijeriRadio kuuluu Salon keskustan lähialueella taajuudella 102,9 MHz. VaijeriRadion tekninen radiolupa sallii 50 watin lähetystehon. Ensimmäinen radiolupa on voimassa maaliskuun loppuun, mutta yhdistys saattaa hakea paikallisradiolle jatkoaikaa Viestintävirastosta. Yhdistys pyrkii tarjoamaan radion avulla eetteriaikaa salolaisille kulttuurintekijöille ja nuorille.

Salon uusi kaupunkiradio toimii epäkaupallisena. Musiikkiyhdistyksen apuna radion perustamisessa ovat olleet radioamatöörit.

Mediamonitori


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Salon VaijeriRadio käynnistyy tammikuussa”

  1. Karl  Berg avatar
    Karl Berg

    Olen mukana perjantaisin radio melodian Ilo Irti ohjelmassa ja kiinnostukseni kohteena on nuorten musiikkituotanto kuten tekno sekä alkavat yhtyeet, ja tahtoni on tuoda toi musiikki esille kuulioille.
    Jos mun idea kiinnostaa niin saa ottaa yhteyttä jotta voidaan ottaa juttu esille.
    KALLE