Kajaus ja Kainuun Sanomat yhteistyöhön

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Kajaus -logoSotkamoon jokin aika sitten Kajaanista muuttanut Radio Kajaus ja Kainuun valtalehti Kainuun Sanomat aloittavat yhteistyön. Radio Kajauksessa kuullaan jatkossa Kainuun Sanomien uutiskatsaus kolmesti päivässä. Kainuun Sanomien nettisivujen kautta voi puolestaan kuunnella Kajauksen nettiradiota. Näiden lisäksi Kainuun Sanomat tarjoaa Radio Kajauksen kuulijamatkoille osallistuville tablet-laitteita, joista voi lukea päivittäin tuoreen Kainuun Sanomien näköisversion.

Maakuntalehti vahvistaa yhteistyöllä tarjontaansa perinteisen painotuotteen rinnalla.

– Tämä on meille luonteva askel kehittäessämme sähköisiä palveluita. Olemme aloittaneet videotuotannon ja nyt saamme nettisivuillemme myös radion, Kainuun Sanomien päätoimittaja Markus Pirttijoki sanoo.

Radion uutistarjonta vahvistuu, kun kumppaniksi tulee vahva paikallinen lehtitalo.

– Yhteistyön kautta uutistemme paikallinen sisältö lisääntyy. Lisäksi tämä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet laajentaa Radio Kajauksen kuuntelua netin kautta niin työpaikoilla, kotona kuin vaikka puhelimissakin, Radio Kajauksen toimitusjohtaja Aki Karjalainen kommentoi.

Radio Kajaus on paikallisessa yksityisomistuksessa. Kainuun Sanomat on osa Alma Mediaa.

Mediamonitori – Kainuun Sanomat