Herättäjät astuvat The Voicen aamuun

kirjoittanut

kategoriassa

The Voice -logoRadiokanava The Voicen aamushow uudistuu 30. joulukuuta, kun uusiksi aamujuontajiksi asettuvat Anssi Honkanen, Niina Backman ja Samuel Nyman. Aamuohjelma Herättäjät kuuluu Voicella arkisin kello 6-10. Ohjelman tuottajana aloittaa Sini Koskenseppä. Honkanen siirtyy Voicelle Radio NRJ:n Aamupojista. Backman on tuttu televisiosta, jossa hän on juontanut muun muassa Idolsia ja KidSing-ohjelmaa. Nymanilla on aiempaa radiokokemusta NRJ:ltä.

The Voicea on uudistettu kuluvan vuoden aikana. Kanavan ohjelmajohtaja René Mäkinen uskoo, että uusi aamutiimi nostaa Voicen panoksia radioasemien välisessä kovassa kilpailussa. Myös pitkään toisella kanavalla aamuja juontanut Honkanen odottaa uuden aamushown kiinnostavan nykyisiä ja uusia kuuntelijoita.

– On todella motivoivaa päästä rakentamaan uutta ja kunnianhimoista aamushowta Voicelle. Meillä on käsissämme oikea dream team, joten pystymme tarjoamaan taatusti viihdyttäviä, tunteikkaita ja nauruntäyteisiä aamuherätyksiä vanhoille ja uusille kuuntelijoille, Honkanen kertoo.

Mediamonitori