URHOtv katosi Digitan antenniverkosta

kirjoittanut

kategoriassa

URHOtv-logoTalousvaikeuksien takia velkasaneeraukseen hakeutunut ja siihen hyväksytty URHOtv on joutunut toistaiseksi lopettamaan lähetykset Digitan antenni-tv-verkossa. Kanava kertoo nettisivuillaan, että lähetykset on lopetettu marraskuun lopulla. Lähetykset pyritään aloittamaan uudestaan mahdollisimman pian nykyisestä supistetulla lähetysmäärällä. Jatkossa URHOtv keskittyy antenniverkossa kiinnostavimpiin suoriin urheilulähetyksiin ja lähettää PlusTV:n ja Canal Digitalin asiakkaille 2-3 suoraa ottelua viikossa. Muutos ei vaikuta muiden jakelukanavien tai operaattoreiden jakeluun, kanavan sivuilla kerrotaan.

Maksullinen URHOtv lähettää urheilulähetyksiä Veikkausliigasta, lentopallon Mestaruusliigasta, Korisliigasta ja jääkiekon European Trophy -turnauksesta. Helsingin käräjäoikeus hyväksyi Urhon saneeraushakemuksen pari viikkoa sitten. Kanavan omistaa Parsifal Sport Oy.

Mediamonitori – URHOtv, TS