Joulukalenterikilpailu Facebookissa

kirjoittanut

kategoriassa

Mediamonitori-logoViime vuonna Mediamonitorin joulukalenteri keräsi suuren suosion keskustelualue Purkissa. Koska Purkki katosi bittiavaruuteen, menivät myös viime vuoden kysymykset kadoksiin. Mitään syytä suureen suruun ja ahdistukseen ei ole, sillä Mediamonitori aloittaa uuden joulukalenterin, joka on samalla kilpailu kaikkien vastaajien kesken. Levypalkintoja on tarjolla joulukuun lopulla, jolloin lopulliset tulokset ovat selvillä. Kysymykset, jotka eivät ole aivan helpoimmasta päästä, esitetään Mediamonitorin Facebookissa.

Vastaaminen on helppoa. Jos olet kirjautunut Facebookiin, voit lähettää vastauksesi meille yksityisviestinä. Vastauksia otetaan vastaan myös osoitteeseen mediamonitori@mediamonitori.fi. Voittajille ilmoitetaan joko sähköpostilla tai Facebookin kautta yksityisesti. Älä kuitenkaan vastaa kysymykseen julkisesti Facebookissa, sillä silloin muut vastaajat saattavat hyötyä tiedoistasi, varsinkin jos sattuisit olemaan ainoa oikein vastannut.

Kysymyksiä tulee yksi joka päivä. Jokaisesta oikeasta vastauksesta tulee yksi piste. Pääpalkinnon voittaja on eniten pisteitä kerännyt. Muiden kesken arvotaan toinen palkinto-cd.

Vastaamisella ei ole kiirettä, sillä kilpailu suljetaan 27.12.2013 kello 12.00. Siihen mennessä tulleet vastaukset huomoidaan kilpailussa. Voittajat ilmoitetaan 30.12.2013 Mediamonitorissa ja Facebookissa.

Vastaa kysymykseen näin: kirjoita kysymyksen numero (1-24) ja sen jälkeen vastauksesi. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vastata heti kysymyksen asettamispäivänä, kunhan olet takarajaan mennessä vastauksesi lähettänyt.

Onnea kilpailuun!

Mediamonitori