South FM:n jouluradio virittää Hankoon joulun

kirjoittanut

kategoriassa

Kesällä 2012 äänessä ollut paikallisradio South FM tekee paluun radioaalloille jouluisena versiona. South FM Jouluradio aloittaa lähetykset sunnuntaina 1. joulukuuta taajuudella 102,8 MHz. Kuuluvuusalueena on Hanko lähiympäristöineen. Nettiradio tavoittaa kuuntelijat maailmanlaajuisesti. Radion omistaa Anne Ekholm.

Viime vuoden kesän tapaan hankolaisradio soittaa runsaasti musiikkia, mutta tällä kerralla soittolistalla soivat myös joulukappaleet. Jouluaattona ohjelmisto koostuu pelkästään jouluisista sävelistä. Juonnettua lähetystä kuullaan lauantaisin, jolloin Ekholm tekee ohjelmaa sekä ruotsiksi että suomeksi. Kanavalla kuullaan pitkin viikkoa hankolaisten joulutervehdyksiä.

– Lisäksi joka päivä tulee joulukalenteri, jossa seikkailee lumiukko Adam. Olen ajatellut tehdä siitä kirjan tulevaisuudessa, Ekholm kertoo.

Ekholmin tarkoituksena oli pyörittää radiota jo viime kesänä, mutta yritysmaailman niukka taloudellinen tilanne pakotti Ekholmin luopumaan kesäradiosta. Nyt mainostajia on tarpeeksi, jotta kanava voidaan toteuttaa. Lähetykset jatkuvat 30. joulukuuta saakka.

Mediamonitori