Uusi radio aloittaa Riihimäellä

kirjoittanut

kategoriassa

SCM Radio -logoRiihimäen lähiympäristössä kuuluva SCM Radio aloittaa lähetykset joulukuun alussa taajuudella 100,8 MHz. Scandinavian Christian Missionin pyörittämä radio tekee aluksi yhteistyötä tamperelaisen Radio Gramoxin kanssa. Ohjelmistossa on Gramoxin jouluradio, joka soi Riihimäen taajuudella loppiaiseen asti. Sen jälkeen SCM Radio jatkaa lähes täysin omalla ohjelmalla. Radion taustayhdistys on tähän saakka lähettänyt ohjelmiaan Järviradion taajuudella Riihimäellä.

SCM Radio on valtavirrasta poikkeava kanava, joka lähettää ohjelmaa päivittäin. Musiikkiprofiilina on gospel. Radio tarjoaa myös koulutusta ohjelmantekijöille.

Uuden riihimäkeläisradion lupa on voimassa ensi helmikuun loppuun. Toiminnan jatkumisesta päätetään myöhemmin. SCM Radion lähetin on Riihimäen keskustassa. Lähetystehoa on enintään 50 wattia.

Mediamonitori


Kommentit

2 vastausta artikkeliin “Uusi radio aloittaa Riihimäellä”

  1. Jatkuvatko Järviradio Riihimäen lähetykset? Vai korvaako uudella taajuudella aloittava asema Järviradio Riihimäen? 😐

  2. Pasi Komsi avatar
    Pasi Komsi

    Järviradio jatkaa Riihimäellä, kyseessä on uusi asema eri taajuudella. Toimitin ja asensin antennin ja lähettimen eilen marraskuun viimeisenä. Tänään 1.12 lähetys on saatu tietojeni mukaan päälle. Vuoden loppuun Joulu Gramoxin rinnakkaiskanava ja loppiaisesta lähtien ihka itsenäinen oma SCM Radio niminen kanava omalla sisällöllä ja aloittaa myös simulcast lähetykset netissä. Järviradio siis jatkuu edelleen niin kuin ennenkin.