Toivontuottajilta kuusi jouluradiota

kirjoittanut

kategoriassa

Jouluradio-logoSunnuntaina 1.12. kello 00.00 aloittava Toivontuottajien Jouluradio saa seurakseen viisi vaihtoehtoista joulunettiradiota. Joulumusiikkia perinteisin ja uusin sovituksin soittavan Jouluradion rinnalla toimivat omat radiokanavat lapsille, kevyen joulumusiikin ystäville, kauneimmista joululauluista pitäville, rockhenkisiä joulukappaleita kuunteleville sekä suomenruotsalaisia ja skandinaavisia joululauluja kaipaaville. Jouluradion lähetykset jatkuvat loppiaiseen 6.1.2014 saakka.

Toivontuottajien Jouluradio kuuluu laajalti ympäri Suomea. Netissä asemaa voi kuunnella maailmanlaajuisesti. Kaikki Toivontuottajien jouluradiot voi etsiä osoitteesta www.jouluradio.fi.

Jouluradion pääkanavan koelähetykset ovat jo käynnissä. Varsinaiset lähetykset aloittaa ensimmäisenä adventtisunnuntaina Kerkko Koskinen Kollektiivin sovitus Hoosiannasta.

Mediamonitori