Radio Kuopio käyntiin ensi keskiviikkona

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Kuopio -logoKuopion uusi paikallisradio aloittaa lähetyksen keskiviikkona 4. joulukuuta. Radio Kuopio kuuluu kolmella taajuudella Kuopion, Varkauden ja Siilinjärven ympäristössä. Juonnettua ohjelmaa uusi radio tarjoaa arkisin kello 6.30-18.00. Lauantaijuonnot alkavat ensi vuonna. Kanava soittaa monipuolista musiikkia ja tarjoaa alueen tuoreet uutiset ja puheenaiheet. Kanavan omistaa porilainen Mediatakojat Oy.

Radio Kuopion tuottajana aloittaa Mari-Anne Lindroth, joka siirtyy takaisin radiomaailmaan printtimedian puolelta. Radion juontajiin kuuluvat näyttelijä Antti Launonen, joka tunnetaan muun muassa Salatuista Elämistä sekä Kuopion kaupunginteatterin lavalta ja koomikkopappi Sampsa Simpanen. Tv- ja radiomaailman monitoimimies Timo Ripatti tuo joukkoon pitkän linjan osaamista ja alueen tuntemusta. Laajaa kokemusta paikallisradiorintamalta on myös joukon konkarilla Olli Hauhiolla. Kanavan taustalla vaikuttaa monille tuttu, yli 20 vuoden kokemuksella Savossa radiotyötä tekevä Mika Aro.

Uusi radio lupaa tarjoilla kuuntelijoille iloa ja elämyksiä keskeltä Kuopiota.

– Haluamme edistää paikallista kulttuuria ja olla aktiivisesti mukana kaupungin arjessa yhdessä kuuntelijoiden kanssa. Toimituksemme sijaitsee Kuopion keskustassa osoitteessa Suokatu 36, kertoo tuottaja Mari-Anne Lindroth.

Mediatakojat Oy aloittaa nyt jo toisen paikallisradion tämän vuoden aikana. Huhtikuussa yhtiö käynnisti radiotoiminnan Mikkelissä. Ensi vuoden alkupuolella lähetykset aloittaa uusi paikallisradio Jyväskylässä. Mediatakojien kotikonnuilla Porissa yhtiö omistaa Radio Porin ja Radio Eazy 101:n. Yhtiö vannookin paikallisen radion nimeen.

– Olen iloinen, että yhtiömme on voinut olla mukana palauttamassa aitoa paikallisradiotoimintaa Kuopioon, toimitusjohtaja Sampsa Jolma toteaa tyytyväisenä.

Radio Kuopion taajuudet ovat 95,6 MHz (Puijo), 89,3 MHz (Siilinjärvi) ja 104,0 MHz (Varkaus).

Mediamonitori

 

 

 

 


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Radio Kuopio käyntiin ensi keskiviikkona”

  1. Martti Tervo avatar
    Martti Tervo

    Miten olis ohjelma nimeltä Runoradio.Itselläni olis ehottaa runoja esim vanhoista esineistä heidän itsensä kertomana.
    🙂