Radio Patmos aalloille loppuvuodeksi

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Patmos -logoPääkaupunkiseudulla kuullaan kristillistä paikallisradiota lokakuun alusta vuoden loppuun, kun Patmos Lähetyssäätiön tilapäinen radioasema aloittaa lähetykset. Radio Patmos tarjoaa ohjelmaa vuorokauden ympäri Helsingin Sörnäisissä mediakeskus Studio24:ssä sijaitsevasta studiosta taajuudella 107,4 MHz. Lähetykset välittyvät muualla Suomeen ja maailmalle nettiradiossa. Radio Patmoksen ohjelmistossa on ajankohtais- ja uutisohjelmia, musiikkiohjelmia ja nuorille suunnattuja lähetyksiä.

Radio Patmoksen ääninä kuullaan Leo Melleriä, Juha Ahviota, Pirkko Säilää, Pasi Turusta, Petri Mäkilää ja Markku Vuorista. Kanava on aktiivisesti mukana joulunajan lahjakeräyksessä, jonka kohteena ovat Romanian köyhimmät lapset. Radion uutiset tuottaa Suomen Tietotoimisto. Patmos Lähetyssäätiön tekemiä ohjelmia kuullaan säännöllisesti Radio Deissä.

Patmoksen tilapäinen toimilupa päättyy vuoden lopussa, mutta säätiö on hakemassa pitkäaikaista ohjelmistolupaa pääkaupunkiseudulle. Valtioneuvosto päättää radioluvista myöhemmin tänä syksynä.

Mediamonitori – Patmos