Spin FM muutti yökerhoon

kirjoittanut

kategoriassa

Spin FM -logoKansainvälisen urbaanikulttuurin erikoiskanava Spin FM on palannut Helsingin Kamppiin. Asema on muuttanut uudistuvan yökerho The Tigerin tiloihin. Spin FM ehti lähettää hetken ajan Herttoniemestä. Sitä ennen aseman studiot sijaitsivat Forumin kauppakeskuksessa ja Kampissa osoitteessa Salomonkatu 4. The Tigerin omistajayhtiö Night People Group kertoo tiedotteessaan, että yökerhon ja radioaseman yhteistyö alkaa toukokuussa.

Spin FM:n uudesta studiosta avautuu näkymä Kampin Narikkatorille. Uudet tilat ja uusi tiivis yhteistyökuvio innostavat Spin FM:n toimitusjohtajaa Vesku Mataraa.

– Spin FM on tottunut uudenlaisiin radiokonsepteihin ollen muutaman vuoden Kauppakeskus Forumin tiloissa, mutta tämä on Suomen ensimmäinen radiokonsepti, jonka toimintaa rakennetaan yökerhon yhteyteen.

Helsingissä ja Tampereella kuuluva Spin FM aloitti lähetykset vuonna 2009.

Mediamonitori