Suomen MM-kisapelit Radio Novasta

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Nova -logoRadio Nova selostaa Suomen kiekkoleijonien ottelut perjantaina Ruotsissa ja Suomessa käynnistyvistä jääkiekon MM-kisoista. Ottelut selostaa Tomi Tuominen ja kommentaattoreina vuorottelevat Lauri Marjamäki ja Tero Lehterä. Jääkiekkolähetykset pyörähtävät käyntiin puoli tuntia ennen ottelujen alkamista. Suorien selostusten lisäksi Radio Nova kertoo Leijonien kuulumiset joka aamu kello 9.10. Varaslähdön kotikisoihin ottavat Novan taajuuksilla Antero Mertaranta ja Juhani Tamminen, jotka vierailevat Aki Linnanahteen juontamassa Suuri kiekkoilta -lähetyksessä torstaina 2. toukokuuta kello 18-22.

Jääkiekon MM-kisoista Suomen tv- ja radio-oikeudet omistava MTV Media välitti radioselostuksia viime keväänä väliaikaisen MM-kisaradion kautta.

Mediamonitori – MTV3.fi


Kommentit

2 vastausta artikkeliin “Suomen MM-kisapelit Radio Novasta”

  1. Eero-80 avatar

    Mukavaa piristystä urheiluselostamisen kulttuuriin. Urheiluselostukset eivät olekaan valtion radion ja paikallisradioiden monopoli. Radio Novalla on kaikessa tekemisessä runsaasti tyylikkyyttä.

  2. Tero Toivonen avatar
    Tero Toivonen

    Ei tämä ole Novalta ensimmäinen kerta, kun kanavalla kuullaan urheilulähetyksiä. Kanavan alkuaikoina Nova seurasi mm. Veikkausliigaa raportoimalla ottelupaikkakunnilta. Turussakin Novan toimittaja bongattiin silloin tällöin.