Järviradion taajuuksiin muutoksia

kirjoittanut

kategoriassa

Järviradio-logoJärviradio Pirkanmaa vaihtaa taajuutta Kankaanpäässä ja Tampereella. Kankaanpään uusi taajuus on vapunpäivästä alkaen 107,2 MHz. Tampereella Järviradio jatkaa taajuudella 88,7 MHz 15. toukokuuta alkaen. Siihen saakka taajuus on Radio Musan käytössä. Järviradio joutuu luopumaan nykyisistä taajuuksistaan, koska ne siirtyvät Pohjois-Satakunnan Viestintä Oy:n uuden FUN-radion haltuun. FUN alkaa kuulua Tampereella taajuudella 89,0 MHz. Kankaanpäässä FUN ottaa haltuun Järviradion taajuuden 100,7 MHz.

Järviradio Pirkanmaan taustayhtiö Oy Ocab AB alkaa huolehtia Kankaanpään radioluvasta, joka on tähän asti ollut Järviradio Oy:n hallinnassa. Molemmat yhtiöt pyrkivät saamaan pitkäaikaisen luvan Pirkanmaalle, Pohjois-Satakuntaan ja Poriin. Lupa myönnettiin kuitenkin FUN-radiolle.

Mediamonitori


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Järviradion taajuuksiin muutoksia”

  1. Kankaanpään uusi lukema on hyvä. Tampereen lähetteen kuuluvuus sen sijaan heikkenee etelään päin SUN HML 88,8 MHz vuoksi, missä nykyistä lähetettä häiriöttömällä 89 MHz:lla on voinut kuunnella liki Hämeenlinnaan saakka.

    SUN:n kakkosverkkoon kuuluvat myös uudet korkkaamattomat taajuudet Ikaalinen 91,2 MHz, Parkano 87,8 MHz ja Pori 100 MHz. Alkaako toiminta, jäänee nähtäväksi…