Radio Citylle uusia taajuuksia

kirjoittanut

kategoriassa

Radio City -logoRadio City Turku ja Radio City Oulu laajentavat kuuluvuusaluettaan uusilla taajuuksilla. Turun alueellinen City on jo aloittanut lähetykset Uudessakaupungissa taajuudella 105,7 MHz. Oulun City saa lähettimen Kuusamoon tiistaina 9. huhtikuuta. Taajuus tulee olemaan 107,1 MHz. Uudet taajuudet tupsahtivat Citylle viimeisimmän radiotoimijoiden kuulemiskierroksen jälkeen.

Radio City Tampereen kuuluvuus voimistui Tampereen pohjois- ja koillispuolella, kun Oriveden lähetin siirrettiin Digitan Teiskon radioasemalle. Samalla Teiskon taajuuden 97,2 MHz lähetystehoa korotettiin.

Mediamonitorin saamien tietojen mukaan liikenne- ja viestintäministeriö järjestää seuraavan lausuntokierroksen vapautuvista taajuuksista lähiviikkoina.

Mediamonitori – Radio City