Rovaniemen Säteilyn annoksissa viritettyä viihdettä

kirjoittanut

kategoriassa

Lapin yliopiston kokeellinen, opiskelijoiden tuottama Radio Säteily avaa jälleen jokakeväisen toimintakautensa. Säteily virittää ja viihdyttää kuulijoitaan taajuudella 104,4 MHz Rovaniemen seudulla 8.-28.4.2013. Lähetykset kuuluvat myös netissä.

Tänä vuonna Säteily hurmaa kuulijoita noin 50 ohjelmaa kattavalla sisällöllään. Studiossa tullaan pohtimaan, voivatko lehmipojat käyttää maskaraa, ja kuulijat vihitään muun muassa lääketieteen, avaruuden ja maaperän saloihin. Taajuuksilla toimii myös kantaaottava ajankohtaisohjelma Society Tunes sekä yöllinen Pelkoklinikka, unohtamatta ranskalaisia esileikkejä Fresh Air du Matinessa ja englantilaista tapakulttuuria Kello viiden teellä.

Radio Säteily toimii aktiivisesti myös sosiaalisessa mediassa, muun muassa Facebookissa.

Mediamonitori