Neljälle hakijalle paikallisradiolupa

kirjoittanut

kategoriassa

Valtioneuvosto-logoHallitus on myöntänyt uusia radiotoimilupia 4. huhtikuuta 2013 radiotoiminnan harjoittamiseen. Radioitoimiluvat myönnettiin Pohjois-Satakunnan Viestintä Oy:lle taajuuskokonaisuuteen Pori-Tampere, Mediatakojat Oy:lle Kuopion taajuuskokonaisuuteen, Järviradio Oy:lle Kokkola 1 -taajuuskokonaisuuteen ja Kevyt Kanava Oy:lle Mikkelin taajuuskokonaisuuteen. Toimiluvat kattavat sekä alueellisen, että paikallisen radiotoiminnan. Luvat ovat voimassa 4. huhtikuuta alkaen ja luvat päättyvät vuoden 2019 lopussa.

Toimilupien myöntämisen perustana oli , että radiokanava tuottaa ja lähettää monipuolista ohjelmaa. Painoarvoa oli erityisesti paikallisohjelmilla, jotka liittyvät kuuluvuusalueen ilmiöihin ja tapahtumiin.

Mediamonitori – LVM