Radio City yhtenäistää RDS-tiedot

kirjoittanut

kategoriassa

Radio City -logoAutoradiosta Radio Cityn alueellisia asemia kuuntelevien on syytä olla tarkkana maanantaina 18. maaliskuuta, kun Radio Cityn RDS-tiedot yhtenäistetään samanlaisiksi ympäri Suomea. RDS-tietojen yhtenäistämisen vuoksi Radio City tulee tallentaa uudelleen autoradion muistipaikkaan. Joissain tapauksissa myös taajuus täytyy hakea uudelleen ennen tallentamista. Vastaava tilanne saattaa tulla eteen myös joidenkin kotivastaanottimien osalta, jolloin myös niissä kanava pitää tallentaa uudelleen.

Kanavan uudelleen tallentaminen koskee Radio Cityn kuuluvuusalueita Uudellamaalla, Tampereen seudulla, Jyväskylän seudulla, Oulun seudulla, Lahden seudulla ja  Kaakkois-Suomessa. Turun seudulla RDS-tiedot säilyvät ennallaan eikä uudelleen virityksiä tarvita.

RDS-tietojen yhdistäminen tehdään, jotta autoradio osaa vaihtaa automaattisesti kanavaa kuuntelijan siirtyessä kuuluvuusalueelta toiselle, kerrotaan SBS:n tiedotteessa.

Mediamonitori