Kaupunkiradion kevät alkaa maaliskuussa

kirjoittanut

kategoriassa

Kaupunkiradio-logoPääkaupunkiseudun media-alan oppilaitosten ja toimijoiden yhteistyöprojekti Kaupunkiradio aloittaa taas lähetyksensä 18. maaliskuuta taajuudella 89,7 MHz sekä osoitteessa www.kaupunkiradio.fi. Metropolia Ammattikorkeakoulun ja Laajasalon opiston luotsaama kanava tarjoaa kuulijoilleen tuoretta musiikkia, ajankohtaista yhteiskunnallista keskustelua ja persoonallisia juontajavetoisia ohjelmia. Kanavalle tuottavat ohjelmaa myös Kallion lukio, Vaskivuoren lukio, Nuorten toimintakeskus Happi sekä Taideyliopisto.

Ensimmäinen lähetyspäivä radioidaan suorana Rautatientorin Jääpuistosta kello 9.00-18.00. Tämän kevään ohjelmistossa kuullaan myös Funky Elephant -festivaalin kanssa yhteistyössä tehtävä festariradio sekä urheiluselostuksia pääkaupunkiseudulta.

Mediamonitori


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Kaupunkiradion kevät alkaa maaliskuussa”

  1. Tero Toivonen avatar
    Tero Toivonen

    Uutinen julkaistiin sunnuntai-iltana ja siinä oli taajuus väärin. Oikea taajuus on nyt korjattu tekstiin.