Radio- ja tv-taajuuksia haettaviksi

kirjoittanut

kategoriassa

Liikenne- ja viestintäministeriö -logoValtioneuvosto on julistanut haettaviksi ohjelmistolupia radio- ja tv-toimintaan. Jaossa on tv-lähetyskapasiteettia VHF-alueelle ja osa yhden kanavan kapasiteetista UHF-kanavanipusta C. Radion puolelta on julistettu haettaviksi luvat taajuuskokonaisuuksiin, jotka kattavat alueet Pori-Tampere, Kuopio, Kokkola ja Mikkeli. Lupahakemukset on jätettävä liikenne- ja viestintäministeriön kirjaamoon 23. tammikuuta mennessä.

Ministeriö pyysi aiemmin radiotoimijoilta lausuntoja uusista taajuuksista, jotka laajentavat eri asemien kuuluvuutta. Osa viime lokakuussa julkaistuista taajuuksista menee uudella taajuuskäyttösuunnitelman asetuksella jo toiminnassa olevien radioiden paikallisiin ja valtakunnallisiin taajuuskokonaisuuksiin.

Mediamonitori – LVM