Party FM:n tarina päätökseen

kirjoittanut

kategoriassa

Party FM -logoKeväällä Helsingissä lähetykset aloittanut Party FM on poistunut eetteristä. Lähetykset päättyivät perjantaina iltapäivällä taajuudella 102,0 MHz. Aiemmin tässä kuussa Party FM lopetti lähetykset Lahdessa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Samalla myös nettilähetykset päättyivät. Party FM vaikeni kannattamattomana, vahvisti aseman omistaja Kari Kaivola.

Party FM toimi niin sanottujen teknisten lupien turvin, joten sen lähetystehot saivat olla enintään 50 wattia. Radioluvat olivat voimassa kolme kuukautta kerrallaan. Party FM pyrki tarjoamaan disco- ja dancemusiikin ohella juonnettuja lähetyksiä. Niitä kuultiin pääasiassa arkiaamuisin.

Kaivolan mukaan Party FM ei tule enää palaamaan ääneen.

Mediamonitori


Kommentit

4 vastausta artikkeliin “Party FM:n tarina päätökseen”

  1. Huono homma et joutui lopettamaan hyvä kanava musiikkeineen.

  2. 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 pirunmoinen sääli. ainoa kanava jota pysty kuuntelemaan jossa ei tullut vartin välein mainostusta. kokeilkaa uudelleen mikälli mahdollista.

  3. Paras kanava! avatar
    Paras kanava!

    Edes nettiradiona tulevaisuudessa???????

  4. Joo paras oli tää kanava, jatkoa vois olla kanavalla nettiversiona???