Rondo Classic on jatkossa Classic

kirjoittanut

kategoriassa

Omistajaa vaihtanut klassiseen musiikkiin erikoistunut Rondo Classic aloitti lähetyksensä uudelleen 28. marraskuuta. Kanavan uusi nimi on Classic. Suomen ainoa ympärivuorokautisesti klassista musiikkia soittava radioasema toimii 13 eri paikkakunnalla ympäri Suomea. Musiikin lisäksi Classic sisällyttää ohjelmistoonsa juonnettuja ajankohtaisohjelmia ja kevyellä otteella tuotettua teemaohjelmistoa.

– Classic luo musiikkitarjonnallaan vastapainoa nykypäivän kiireiseen elämänrytmiin. Kanavan profiili puhuttelee laajaa kuulijakuntaa ja sen tavoite on madaltaa kynnystä tutustua klassiseen musiikkiin ja kulttuuriin, kommentoi taustayhtiön toimitusjohtaja Henrik Resman.

Rondo Classic aloitti lähetykset vajaat kolme vuotta sitten. Asema siirtyi kiinalaistaustaisen yhteisyrityksen omistukseen aiemmin tänä syksynä.

Mediamonitori – Deski