Lapinlahden Lintujen sketsisarja uusintana Cityltä

kirjoittanut

kategoriassa

Radio City -logoRadio City alkaa uusia tammikuussa Lapinlahden Linnut -huumoriryhmän sketsisarjaa Radio Top One. Ohjelma kuultiin alun perin Radio Cityllä 1. toukokuuta 1985 alkaen ja se jatkui vuoteen 1987 asti. Radio Top Onen lisäksi Lapinlahden Linnut ovat tehneet radioon Norppa Show’n Tieteellinen tutkimus -projektia Radiomafialla vuosina 1999-2000.

Radio Top Onen uusinnat kuullaan lauantaisin 5. tammikuuta alkaen kello 10-12. Radio City esittää sarjan kaikki jaksot sekä myös muita Lapinlahden Lintujen sketsejä. Ohjelmassa esiintyvät Timo Eränkö, Matti Jaaranen, Mikko Kivinen, Hannu Lemola, Tapio Liinoja, Jussi Liski, Veli-Pekka Oinonen ja Markku Toikka.

Mediamonitori – Radio City


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Lapinlahden Lintujen sketsisarja uusintana Cityltä”

  1. Mikko Haajamo avatar
    Mikko Haajamo

    😀 Mitä järkeä on tässä lapinlahden lintujen sketsisarjan uusinnassa.Tietysti menneiden aikojen sketsi sarjaa on mukavaa kuunella radiosta uudestaan.