Radio Porille lisää kuuluvuutta

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Pori -logoRadio Pori on ottanut käyttöön alilähettimen Kokemäellä. Uusi lähetin laajentaa porilaisradion kuuluvuutta Huittisten, Kokemäen, Sastamalan, Euran ja Säkylän suunnalla. Myös autoradioissa Radio Porin kuuluvuus paranee erityisesti valtatiellä 2. Taajuudella 98,0 MHz toimivan lähettimen teho on 2 kW. Radio Porin päätaajuutena Porin Luotsinmäen mastossa säilyy 89,4 MHz.

Radio Pori on yksi Suomen vanhimmista paikallisradioista. Se aloitti lähetykset joulukuun alussa 1985 Porin puuvillatehtaalla. Nykyinen studio sijaitsee Porin keskustassa Itäpuistossa. Radio Porin taustayhtiö Mediatakojat Oy pyörittää Porissa myös nuortenkanava Radio Eazy 101:tä. Yhtiöllä on toimilupa myös Mikkeliin, jossa paikallisradiotoiminta käynnistetään toimitusjohtaja Sampsa Jolman mukaan ensi vuoden helmi-maaliskuussa.

Mediamonitori – Radio Pori