Radio Nostalgiaa Jyväskylän seudulle

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Nostalgia -logoRadio Nostalgia on tänään keskiviikkona laajentanut kuuluvuusaluettaan Jyväskylän seudulle. Nostalgia kuuluu Jyväskylän ympäristössä taajuudella 90,9 MHz. Aiemmin tällä viikolla Radio Nostalgian kuuluvuus voimistui Uudenmaan itäosassa, kun Porvoon lähetin aloitti toimintansa yhden kilowatin teholla taajuudella 88,4 MHz.

Uudet taajuudet myönnettiin Radio Nostalgialle aiemmin tänä vuonna. Asema kuuluu tällä viikolla aloittaneiden lähettimien lisäksi Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Turussa. Pienitehoisilla lähettimillä Nostalgia lähettää lisäksi Espoossa ja Lahdessa.

Mediamonitori


Kommentit

3 vastausta artikkeliin “Radio Nostalgiaa Jyväskylän seudulle”

 1. Marko avatar

  Mainio kanava kerrassaan, ansaitsee tulla kuuluville mitä laajimmin… 🙂

 2. Martti Müller avatar
  Martti Müller

  Loistavaa! Tätä on odotettu. Nettikuuntelu saa tältä osin jäädä…

 3. Pormestari avatar
  Pormestari

  Nostalgia on hyvä Oulussa kun sen RDS-nimessä näkyy artistin ja biisin nimi kappaleiden alussa ja lopussa, mutta muuten näkyy NOSTALGI. Muilla asemilla näkyy vain aseman nimi tai mainoksia koko ajan.