Iskelmä Uudenmaan lähetin takaisin Lohjalle

kirjoittanut

kategoriassa

Iskelmä-logoIskelmä Uudenmaan lähetykset taajuudella 96,5 MHz jatkuvat torstaista 23. elokuuta alkaen jälleen Lohjalta. Karkkilaan Lohjalta alkuvuonna siirretty lähetin vaihtaa paikkaa torstaina aamupäivän aikana. Lähetinpaikan vaihtuminen palauttaa Iskelmä Uudenmaan kuuluvuuden ennalleen E18-tiellä ja Lohjan alueella. Lähettimen siirtäminen Karkkilaan lisäsi katvealueita Lohjan seudulla.

Iskelmä lähettää Uudenmaan alueella kuudella taajuudella eli Helsingissä, Porvoossa, Hyvinkään seudulla, Raaseporissa, Hangossa ja Karkkilassa. Uudenmaan länsiosan Iskelmä toimi alun perin kahdella taajuudella Lohjalla (96,5 MHz) ja Pohjan Fiskarsissa (95,1 MHz). Tätä ennen taajuuksia käytti Radio Lännentie.

Mediamonitori


Kommentit

2 vastausta artikkeliin “Iskelmä Uudenmaan lähetin takaisin Lohjalle”

  1. Marko avatar

    Lisäys, Iskelmä lähettää myös Porvoossa, Radio Fonin kautta taajuudella 99.8.

  2. Marko avatar

    Sori, en huomannut, että se olikin siinä jo…