Hyvärilän radio soi Nurmeksen syksyssä

kirjoittanut

kategoriassa

Nurmeksessa sijaitsevan Hyvärilän matkailu- ja nuorisokeskuksen radioasema lähettää syksyn aikana taajuudella 87,9 MHz. Hyvärilän radio välittää elo-syyskuun vaihteessa järjestettävien Nurmeksen Elokuvajuhlien drive in -esityksen ääniraidan radiotaajuudella. Elokuvajuhlien aikana esitetään Matti Ijäksen uutuuselokuva Katsastus. Elokuvaesityksen järjestämisessä on mukana paikallinen autoharrastajakerho Wolfbound Cruisers. Katsastus-elokuvan ääniraidan voi kuulla joko autoradiosta tai kaiutinjärjestelmästä.

Syksyn aikana Hyvärilän matkailu- ja nuorisokeskus järjestää nuorille suunnattuja medialeirejä, joiden yhteydessä on radiotoimintaa. Leirien järjestäjä on jo hankkinut studio- ja lähetinlaitteet.

Hyvärilän radion suurin sallittu teho on 50 wattia. Aseman radiolupa on voimassas 20.8.-19.11.2012.

Mediamonitori