The Voice TV:stä Kutonen

kirjoittanut

kategoriassa

Kutonen-logoSBS Finlandin musiikkitelevisiokanava The Voice TV:n nimi muuttuu Kutoseksi 1. syyskuuta. Samalla kanava alkaa lähettää musiikkiohjelmien ja komedioiden lisäksi urheilua, sarjoja ja elokuvia. Kutosen uutta ohjelmatarjontaa nähdään kanavapaikalla 11 iltaisin kello 18:00-24:00. The Voice TV säilyy aamu- ja iltapäivisin nähtävien tuttujen musiikkiohjelmien brändinä.

– Me pyrimme rakentamaan TV5:n ja Kutosen ohjelmistoa niin, että se palvelee mahdollisimman hyvin kohderyhmiä, ja sitä kautta vahvistamme kanavaperhettämme. Työtä tehdään jatkuvasti, valmiita emme ole missään nimessä. Loppupeleissä katsojat äänestävät, mistä he pitävät. Heitä tulemme kuuntelemaan kanavien kehityksessä, TV5:n ja Kutosen ohjelmajohtaja Mervi Rouvinen sanoo.

Kutosen pääkohderyhmänä ovat 15-34-vuotiaat miespainotteisesti. Urheilutarjontaa kanavalla edustavat syyskaudella 2012 Veikkausliigan suorat ottelulähetykset. Ottelulähetyksiä on yhteensä kuusi, joista kaksi syyskuussa ja neljä lokakuussa. Ensimmäinen ottelu FC Inter – VPS nähdään 3.9. klo 18:15.

Viihteen osalta Kutonen keskittyy ulkomaisiin rikos-, toiminta-, tosi-tv- ja komediasarjoihin. Syksyn aikana kanavalla nähdään legendaariset Star Trek ja Twin Peaks sekä tosi-tv-sarjat Inked ja Swamp People. Kanavalla esitetään perjantaisin kello 22:00 myös scifi- ja toimintaelokuvia. Lisäksi jo The Voice TV:ltä tuttu komediaputki nähdään Kutosella joka ilta alkaen kello 20.

Mediamonitori


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “The Voice TV:stä Kutonen”

  1. Ja kanava pilattu avatar
    Ja kanava pilattu

    Näin se käy, luulin jo että kanava olisi pelastettu kun Viisi suitsittiin omalle kanavalle ja Voice TV:stä tuli taas 24h-musakanava. Mutta ilmeisesti ei ole näyttää monipuolisesti musavideoita, niin piti täyttä ähömpällä osan aikaa ja ostoskanavalla. No enpähän kato enää sitäkään kanavaa, täytyy ruveta kattomaan musavideot youtubesta ja tilata spotify premium.