Zoom FM aloittaa uudella taajuudella

kirjoittanut

kategoriassa

Zoom FM -logoTurun uusin paikallisradio, nuorille suunnattu Zoom FM on aloittanut lähetykset lauantaina taajuudella 99,0 MHz. Lähetykset kuuluvat Turun seudulla, sillä käyttöön tulee yhden kilowatin lähetysteho. Kyseessä on Saaristomerellä toimineen Radio Iniön taajuus, jota ei ole tähän mennessä käytetty Turussa. Zoom FM toimii aluksi musiikkiradiona. Juonnettuja lähetyksiä on luvassa ensi syksystä alkaen.

Zoom FM lähetti vuosina 2008-2011 pienitehoisena kaupunkiradiona Turun keskustassa. Asemalla oli useita tilapäisiä radiolupia, mikä rajoitti lähetystehon 50 wattiin. Isomman tehon mahdollistaa ohjelmistolupa, jonka valtioneuvosto myönsi Zoom FM:n taustayhtiölle Turun Paikallisradio Oy:lle viime vuoden helmikuussa.

Turun Paikallisradio Oy on osa monimediakonserni TS-Yhtymää. Muita Turun Paikallisradion kanavia ovat Auran Aallot ja Radio Melodia.

Mediamonitori