Party FM laajentaa heinäkuussa

kirjoittanut

kategoriassa

Party FM -logoHelsingissä alkukesän ajan lähettänyt musiikkiradio Party FM palaa taajuudelle 89,7 MHz 10. heinäkuuta. Party FM:n omistaja DJ Kaippa eli Kari Kaivola on saanut Viestintävirastolta tekniset radioluvat useille paikkakunnille, joten Party FM laajenee samalla pääkaupunkiseudun ulkopuolelle. Uusia paikkakuntia ovat Hanko (99,4 MHz), Lahti (88,7 MHz), Lappeenranta (89,5 MHz), Oulu (105,9 MHz) ja Tampere (101,6 MHz). Turussa lähetykset alkavat taajuudella 92,2 MHz vasta syyskuun alussa, vaikka lupa tulee voimaan jo kuukautta aiemmin.

Party FM on pitänyt keskikesän ajan taukoa lähetyksistä Helsingin taajuudella. Asema lähettää myös netissä. Turun taajuuden aloituksen viivästyminen johtuu asennustöistä uudella lähetyspaikalla. Turun lähetin sijoitetaan Pääskyvuoren linkkitorniin, joka ei ole aiemmin ollut yleisradiokäytössä.

Mediamonitori


Kommentit

4 vastausta artikkeliin “Party FM laajentaa heinäkuussa”

 1. Tänään oli tullut kaikki Partyn radioluvat Ficoran listalle:

  Hanko/Kasberget 99,4 MHz;
  Helsinki/Pasila 89,7 MHz;
  Lahti/Radiomäki 88,7 MHz;
  Lappeenranta/Mustola 89,5 MHz;
  Oulu/Nokela 105,9 MHz;
  Tampere/Pyynikki 101,6 MHz

  Kaikkien säteilyteho 50W.

  Nokelasta viimeiset ULA-lähetykset päättyivät 20.6, kun Isk. Oulu, Mega, Rondo ja Voice siirtyivät isommalle teholle ja paremmalle antenninkorkeudelle Kiiminkiin.

  Miksi Digita vie tekniset lähettimet Tampereella Näsinneulan sijasta nykyisin Pyynikkiin? Vaikuttaa kuuluuteen melko oleellisesti.

  Lahden uusi taajuus kohtuuhyvä, kuulunee lähikunnissakin häiriöittä. Hanko ja LPR häiriöllisempiä. Hanko tuskin pitkälle kuuluu Raaseporin suuntaan Espoon saman taajuuden lähetteen vuoksi.

 2. tapio mäkelä avatar
  tapio mäkelä

  Mitä on tapahtunut Turun kuuluvuus alueella. viikkoon ei ole kuulunut mitään muuta kuin sihinää. olin jo tosi mielissäni että tälläinen radiokanavan löysin. toivottavasti saatte pian takasin party fm.n kuulumaan… 😥

 3. Tero Toivonen avatar
  Tero Toivonen

  [quote name=”tapio mäkelä”]Mitä on tapahtunut Turun kuuluvuus alueella. viikkoon ei ole kuulunut mitään muuta kuin sihinää. olin jo tosi mielissäni että tälläinen radiokanavan löysin. toivottavasti saatte pian takasin party fm.n kuulumaan… :cry:[/quote]

  Tässä lisätietoa: [url]http://www.mediamonitori.fi/index.php/uutiset/saehkeet/1282-party-fm-karsi-laehetinverkkoa[/url]

 4. Party FM on aivan mainio kanava! Kyllä harmittaa ettei sitä enää Lahdessa kuulluu.