Mikkelin paikallisradiolupa haettavaksi

kirjoittanut

kategoriassa

LVM-logoValtioneuvosto on julistanut haettavaksi ohjelmistoluvan Mikkelin paikalliseen radiotoimintaan vapaana olevalle taajuudelle. Toimilupahakemus liitteineen on jätettävä liikenne- ja viestintäministeriölle 15. elokuuta 2012 kello 12.00 mennessä. Haettavana oleva toimilupakausi kestää vuoden 2019 loppuun.

Valtioneuvosto myöntää radiotoiminnan toimiluvan luonnolliselle henkilölle, yhteisölle tai säätiölle, joka on vakavarainen ja joka pystyy ylläpitämään toimiluvan mukaista säännöllistä toimintaa. Jos hakijoita on useita, lupa myönnetään hakijalle, jonka toiminta parhaiten tarjoaa monipuolisen ohjelmiston, ottaa huomioon yleisön erityisryhmien tarpeet ja edistää sananvapautta, kerrotaan ministeriön nettisivuilla.

Ainakin Radio Porin taustayhtiö Mediatakojat Oy on aiemmin tänä vuonna ilmaissut kiinnostuksensa paikallisradion käynnistämiseen Mikkelissä.

Mediamonitori – LVM