Radio Prasu iskee Vahdolta

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Prasu -logoLänsi-Suomen Pelastusalan Liiton kesäleiriradio on tänä vuonna äänessä Ruskon Vahdolla Turun lähellä. Prasu-leirin tiedotus- ja viihdytyskanava Radio Prasu lähettää sunnuntaista 1. heinäkuuta perjantaihin 6. heinäkuuta taajuudella 95,6 MHz. Lähetystehoa asemalla on 50 wattia. Kuuluvuusalueena on leiripaikkana toimivan Laukolan koulun ympäristö ja Vahdon keskusta. Aseman ohjelmantekijöinä toimivat pääasiassa leirille osallistuvat lapset ja nuoret. Lähetykset käynnistyvät sunnuntaiaamuna kello 9. Länsisuomalaisten palokuntaleirille odotetaan noin tuhatta osallistujaa.

Vuosittain järjestettävälle VPK-leirille osallistuu palokuntanuoria Varsinais-Suomen, Satakunnan ja lounaisen Pirkanmaan alueelta. Joka neljäs vuosi pidetään valtakunnallinen leiri, jossa on myös radiotoimintaa.

Mediamonitori