Nostalgian seuraava kohde on Lahti

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Nostalgia -logoRadio Nostalgia aloittaa lähiaikoina lähetykset Lahdessa taajuudella 99,1 MHz. Nostalgialle on myönnetty tekninen radiolupa, joka mahdollistaa lähetykset 50 watin teholla. Lupa on voimassa 22. toukokuuta alkaen kolme kuukautta. Radio Nostalgian taustayhtiöstä NRJ Finland Oy:stä kerrotaan, että tavoitteena on laajentaa kuuluvuusaluetta entisestään. Nostalgia käynnisti toukokuussa samanlaisen pienitehoisen lähettimen Espoossa.

Lahdessa lupa on lyhytaikainen, joten siile haettaneen jatkoaikaa elokuusta alkaen.

Mediamonitori


Kommentit

2 vastausta artikkeliin “Nostalgian seuraava kohde on Lahti”

  1. niin ja Lappeenranta ois kanssa kiva 😛

  2. Mediafani avatar
    Mediafani

    Mediamonitori on hyvä sivu, mutta Radio Nostalgia tuntuu pyörivän samat kokoelmalevyt.