Yle Puheella uusi taajuus Pyhävuorella

kirjoittanut

kategoriassa

Yle Puhe -logoDigita on muuttanut Yle Puheen lähetystaajuutta Pyhävuorella. Muutos tapahtui tiistaina 8. toukokuuta. Uusi taajuus on 96,1 MHz ja se korvaa aiemmin käytössä olleen taajuuden 104,2 MHz. Yle Puheen lähetykset käynnistetään myös Korsnäsin Taklaxin radioasemalla taajuudella 104,1 MHz.

Uudistus vahvistaa Yle Puheen kuuluvuutta Maalahden kunnan alueella. Jatkossa Yle Puhe kuuluu kunnan alueella joko Korsnäsin, Lapuan tai Vaasan radioasemalta. Uusi lähetystaajuus mahdollistaa tehonkorotuksen Pyhävuorella. Tehonkorotus laajentaa Yle Puheen kuuluvuutta etenkin Honkajoen, Kauhajoen sekä Närpiön kuntien alueella.

Mediamonitori – Digita


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Yle Puheella uusi taajuus Pyhävuorella”

  1. Mikko Haajamo avatar
    Mikko Haajamo

    😀 Paljonko tälle Pyhävuoren taajuudelle tulee tehoa.Veikkaan 30 KW.