Dorozhnoe Radio tekemässä paluuta Suomeen

kirjoittanut

kategoriassa

Dorozhnoe Radio -logoPietarissa majaansa pitävä Dorozhnoe Radio on saanut teknisen radioluvan Lappeenrantaan. Lupa on voimassa maanantaista 2. huhtikuuta alkaen kolmen kuukauden ajan. Lähetykset voivat alkaa taajuudella 97,7 MHz. Dorzhnoe Radio haki reilu vuosi sitten toimilupaa vuosiksi 2012-2019, mutta valtioneuvosto hylkäsi hakemuksen. Asema ehti lähettää Suomessa lyhytaikaisilla luvilla vuosina 2010-2011.

Aseman taustalla on Center of New Technologies.

Mediamonitori


Kommentit

2 vastausta artikkeliin “Dorozhnoe Radio tekemässä paluuta Suomeen”

  1. Mikko Haajamo avatar
    Mikko Haajamo

    Mitenköhän tämä palvelu palvele venäläisia asiakkaita suomessa.

  2. Jouni Nousiainen avatar
    Jouni Nousiainen

    Venäläiset käy paljon ostosmatkalla esim. Lappeenrannan seudulla, ja tuo ”Tieradio” ei kuulu täysin maamme puolelle venäjän lähettimistä, vaikkakin melko hyvin nekin kuuluu ja nuo uudet lähettimet täydentää palvelua.